Фото

4 3 3
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода Львів
  • 15Кві

    Експертно-аналітична група з питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості при Міненерговугілля 14 квітня 2011 провела чергове засідання, на якому встановила новий ціновий коридор.

    Зокрема, АЗС було рекомендовано встановити верхню межу вартості на нафтопродукти не вище 9,95 грн/л бензину марки А-95 і 9,45 грн/л на дизельне паливо. (Нагадаємо, що попередній ціновий коридор був встановлений на рівні 9,85 і 9,35 грн відповідно).

    Ми не просто рекомендуємо певні ціни, а надаємо економічно обґрунтований рівень вартості пального. Підкріплюємо його зниженням податкового навантаження. Тому розраховуємо, що реакція гравців ринку буде відповідною», – зазначив міністр Юрій Бойко, пише ZN,UA.

    Під час засідання учасники також зазначили, що зниження вартості нафти у світі, яке спостерігалося протягом декількох останніх днів, буде сприяти стабілізації цін на ринку палива в Україні.

    Нагадаємо, Кабмін і українські нафтопереробні заводи 30 березня підписали меморандум з метою стабілізації ситуації на ринку нафтопродуктів. На думку нафтотрейдерів, підписання даного документа є формальністю і не приведе до реальних змін на вітчизняному ринку нафтопродуктів.

    

    Автор: admin, 9:02 am

Комментарі закриті.